Arketipo Ülőgarnitúrák

8248

Arketipo lotus ülőgarnittúra

A vállalat története a nyolcvanas években kezdődik, amikor a szenvedély a minőségi firenzei textilipar létrehozásához vezetett. S ezt ötvözve a nagy figyelemmel a részletekre, tette lehetővé a kiváló minőségű kárpitozott bútorok megalkotását. 

 

Az elmúlt években, a fő cél az volt, hogy az Arketipo márka megerősödjön és ismerté váljon a nemzetközi piacon.  

2008 óta a paletta kibővült, rengeteg új kanapé és fotel modell került bevezetésre. Melyek a mai napig folyamatosan változnak és frissülnek, ezzel is követve a jelenlegi trendeket.  Ezek a kanapék, ülőgarnitúrák, fotelek lehetővé teszik, hogy elegáns, kifinomult, praktikus, kényelmes nappalikat alakítsanak ki az emberek.

Az eredmény egy könnyed elegáns nappali, ahol a kultúra a bútorok, a kulturális örökség és a funkcionalitás keveredik össze kifinomult módon.

2011-ben Arketipo, már jól ismert kiváló bútorgyártóvá vált, melyet megvásárolta a Cattelan Italia, a világ vezető bútorgyártója. Ez a kezdete egy új korszak, amely megőrzi a korábbi értékeket, és garantálja az üzleti fejlődés. Ma Arketipo Firenze termékei jelen vannak elsősorban Olaszországban, Ausztriában, Svájcban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Oroszországban, Ausztráliában és a Közel-Keleten az USA-ban és Magyarországon az Art-Desing Lakberendezés kínálatában.

Arrital olasz konyhabútor, Olasz Nappali Bútor,Arrital AK01 Olasz Konyhabútor, Olasz Ülőgarnitúra,  Samoa ülőgarnitúrák, Olasz Étkező asztal, Olasz Étkező Szék, Olasz Hálószoba Bútor, Arrital light olasz konyhabútor, Olasz Fürdőszoba Bútor,Arrital AK02 Olasz Konyhabútor,  Olasz Kültéri Bútor, Arrital AK03 Olasz Konyhabútor, Olasz Vendéglátó Bútor, Arrital AK04 Olasz konyhabútor,  Olasz Gyerekbútor,Arrital AK05 Olasz Konyhabútor,  Olasz Kiegészítő Bútor, Arrital AK06 Olasz Konyhabútor, Olasz bútor. Olasz Konyhabútor, Olasz konyhaberendezés, olasz bútor