Birex Fürdőszoba Bútorok

2944

Birex fürdőszoba

A Birex bútorgyár 1998-ban alakult a vezető olasz gyárcsoport Doimo Group részeként.  Az évek során, a fiatal dinamikusan fejlődő cég az egyik vezető gyártóvá vált Olaszországban, annak a ténynek köszönhetően, hogy az általa kínált innovatív és egyedi termékek, mindig a legújabb technológiákkal készülnek.

A kutatással és tervezéssel az új termékek kialakításával egy külön részleg foglalkozik együttműködve külső tervezőkkel és a kutatási laboratóriummal. Ahol a legjobb minőségű anyagok és felületek kidolgozásán fáradoznak.

Összhangban a legújabb trendekkel, a Birex lakonikus és modern stílusban állítja elő termékeit.

Birex csak környezetbarát a legszigorúbb egészségügyi és biztonsági előírásoknak megfelelő anyagokat használ fel a fürdőszobabútor gyártás során. A Birex  fürdőszobabútorok teljes kínálata megrendelhető az Art&Design Lakberendezési Stúdióban.

Arrital olasz konyhabútor, Olasz Nappali Bútor,Arrital AK01 Olasz Konyhabútor, Olasz Ülőgarnitúra,  Samoa ülőgarnitúrák, Olasz Étkező asztal, Olasz Étkező Szék, Olasz Hálószoba Bútor, Arrital light olasz konyhabútor, Olasz Fürdőszoba Bútor,Arrital AK02 Olasz Konyhabútor,  Olasz Kültéri Bútor, Arrital AK03 Olasz Konyhabútor, Olasz Vendéglátó Bútor, Arrital AK04 Olasz konyhabútor,  Olasz Gyerekbútor,Arrital AK05 Olasz Konyhabútor,  Olasz Kiegészítő Bútor, Arrital AK06 Olasz Konyhabútor, Olasz bútor. Olasz Konyhabútor, Olasz konyhaberendezés, olasz bútor