Dall’Agnese Nappali Bútor

6760

Dall\' Agnese speed modern olasz nappali bútor

Dall'Agnese vezető bútorgyártó cég 1948 óta, székhelye az olaszországi Velencében található.

Dall'Agnese SPA bútorai a kifinomult ízlést és a magas színvonalú minőséget testesíti meg,

széles a minta és a formavilága. Nagyon népszerű az egész világon, és nagyra értékelik az egyéni vásárlók és a szakemberek a lakberendezés világában.

A Dall'Agnese termékkínálatában megtalálhatóak hálószoba, nappali, étkező és irodabútorok, TV falak, fotelek, étkező és dohányzóasztalok.

A kiváló minőség köszönhető, a modern technológiai berendezéseknek és a rendkívül képzett és profi csapatnak, és természetesen, a jó minőségű alapanyagoknak.

Környezetbarát és tartós anyagokból készülnek a bútorok, mint a természetes fa, üveg, bőr, és textil, mind megfelelnek az európai egészség és a biztonsági szabványoknak.

A kínálatban megtalálhatók, mind – klasszikus és modern bútorok többféle méretben, színben és kivitelben.  Márka tervezői figyelemmel kísérik, a jelenlegi trendeket ezért minden modell ezt testesíti meg.

 

 

Arrital olasz konyhabútor, Olasz Nappali Bútor,Arrital AK01 Olasz Konyhabútor, Olasz Ülőgarnitúra,  Samoa ülőgarnitúrák, Olasz Étkező asztal, Olasz Étkező Szék, Olasz Hálószoba Bútor, Arrital light olasz konyhabútor, Olasz Fürdőszoba Bútor,Arrital AK02 Olasz Konyhabútor,  Olasz Kültéri Bútor, Arrital AK03 Olasz Konyhabútor, Olasz Vendéglátó Bútor, Arrital AK04 Olasz konyhabútor,  Olasz Gyerekbútor,Arrital AK05 Olasz Konyhabútor,  Olasz Kiegészítő Bútor, Arrital AK06 Olasz Konyhabútor, Olasz bútor. Olasz Konyhabútor, Olasz konyhaberendezés, olasz bútor