Mantellassi Klasszikus Nappali Bútor

7895

Mantellassi tatum design nappali bútor

A Mantellassi egy nemzetközileg elismert olasz cég, amely a kárpitos bútorok gyártására specializálódott. 1926-ban alapította a rendkívül tehetséges kárpitos mester Mantellassi Macario és fia Remo. A gyártást négy generáció óta ügyes tervezők felügyelik. A cég fő célja, hogy a bútorboltokat exkluzív, finoman kidolgozott bútorokkal lássák el. Egyszerű a filozófia: rendkívül figyelnek minden részletre a teremtés folyamatában, és csak kiváló minőségű anyagokat használnak, a bútorok gyártása során.

 

Mivel közel 90 éve sikeres a Mantellassi cég továbbra is arra törekszik, hogy megmaradjon a filozófiája mellett, és megőrizze a hagyományokat a kárpitos bútorok gyártása során. A minőség a legfontosabb eleme a kanapé, ülőgarnitúra, ágy, és puff gyártásnak, ezért a tervezők csak tartós anyagokat alkalmaznak. A bútoraik szerkezetéhez kizárólag csak tömörfát használnak, modelltől függően, a felfüggesztések a görgök, vagy a rugalmas hevederek a nagyfokú kényelmet biztosítják.

A kárpitozás poliuretán és bőr vagy szövet felhasználásával készül. Ami érdekesség, hogy az általuk használt bőrt nem módosítják, és megmarad a természetes állapotában, így minden egyes tökéletlenség egyedivé teszi a kárpitos nappali és hálószoba bútort. A kárpitozás szakértői. Az általuk használt szövetek nagyon jó minőségűek és így részletgazdag, igazán figyelemre méltó bútorokat alkotnak.

A Mantellassinál a kárpitozás folyamata nem egyszerűen egy feladat, hanem egy utazás, ami megalkotja a bútorok jellegét és alakját. A mesteri kivitelezés, az ősi tervezői hagyományokon alapul, amely életben tartotta a céget oly sok éven át. Lehetővé téve, hogy egyedi bútordarabok kerülhessenek a nappalikba a modern időkben is.Az exkluzív egyedi Mantellassi ágyak, kanapék, ülőgarnitúrák és puffok teljes termékkínálata megtalálható az Art&Design Lakberendezés kínálatában.

Arrital olasz konyhabútor, Olasz Nappali Bútor,Arrital AK01 Olasz Konyhabútor, Olasz Ülőgarnitúra,  Samoa ülőgarnitúrák, Olasz Étkező asztal, Olasz Étkező Szék, Olasz Hálószoba Bútor, Arrital light olasz konyhabútor, Olasz Fürdőszoba Bútor,Arrital AK02 Olasz Konyhabútor,  Olasz Kültéri Bútor, Arrital AK03 Olasz Konyhabútor, Olasz Vendéglátó Bútor, Arrital AK04 Olasz konyhabútor,  Olasz Gyerekbútor,Arrital AK05 Olasz Konyhabútor,  Olasz Kiegészítő Bútor, Arrital AK06 Olasz Konyhabútor, Olasz bútor. Olasz Konyhabútor, Olasz konyhaberendezés, olasz bútor