Meta Modern Ülőgarnitúrák

7590

Meta siro modern ülőgarnitúra

A Meta immáron több mint harminc éve a piacon, köszönhetően a tervezésnek, és a kiváló minőségű alapanyagoknak és az innovációnak. Meta folyamatosan tartani tudja vezető pozícióját a kárpitozott bútorok terén, a több ezer fogyasztó számára. A Meta Design, átváltoztatható kanapé kínálata kiszélesedett a kanapék és kárpitozott ágyak szerteágazó választékával.  META DESIGN bútorai uniós tervezéssel készülnek.

A cég megmaradt a tradicionális hagyományoknál és ezeket egyesítette, az élvonalbeli technológiák és innovatív anyagok felhasználásával. Ezeket felhasználva működnek együtt a tapasztalt és dinamikus, vezető építészek és tervezők.  A cég filozófiája a kreációi sosem véletlenszerű, a Meta Design értéket hoz létre, minden darab egy ötlet, a harmóniának egy formája, a plaszticitás a tervezés és a szigorúbb alkalmazása, a legjobb technológiai megoldás. Ezeknek gyűjteményéből jön létre a bútor, mely teljesen alkalmazkodik a térhez.

A Meta teljes választéka úgy mint ágyak, kanapék,ülőgarnitúrák megtalálható az Art&Design Lakberendezés kínálatában.

Arrital olasz konyhabútor, Olasz Nappali Bútor,Arrital AK01 Olasz Konyhabútor, Olasz Ülőgarnitúra,  Samoa ülőgarnitúrák, Olasz Étkező asztal, Olasz Étkező Szék, Olasz Hálószoba Bútor, Arrital light olasz konyhabútor, Olasz Fürdőszoba Bútor,Arrital AK02 Olasz Konyhabútor,  Olasz Kültéri Bútor, Arrital AK03 Olasz Konyhabútor, Olasz Vendéglátó Bútor, Arrital AK04 Olasz konyhabútor,  Olasz Gyerekbútor,Arrital AK05 Olasz Konyhabútor,  Olasz Kiegészítő Bútor, Arrital AK06 Olasz Konyhabútor, Olasz bútor. Olasz Konyhabútor, Olasz konyhaberendezés, olasz bútor