Pedrali Étkezők

8570

Pedrali ice 850 szék

Pedrali cég termékei a székek és asztalok a világszínvonalú minőséget képviselik immár 1963-óta. Fő szempont a design és a funkcionalitás. A termékei 100%-ban Olaszországi gyártásban készülnek.

 

A kortárs designú székek és asztalok mellett kiváló szinten képes kielégíteni a gyár a különböző szintű igényeket. Pedrali kiemelkedik a gyártok sorából a folyamatos technikai fejlődés az anyagfelhasználás, a kutatás és a kísérletezés terén. A belsőépítészek és végfelhasználók ötletei alapján minden nap születik egy új termék.

 

Arrital olasz konyhabútor, Olasz Nappali Bútor,Arrital AK01 Olasz Konyhabútor, Olasz Ülőgarnitúra,  Samoa ülőgarnitúrák, Olasz Étkező asztal, Olasz Étkező Szék, Olasz Hálószoba Bútor, Arrital light olasz konyhabútor, Olasz Fürdőszoba Bútor,Arrital AK02 Olasz Konyhabútor,  Olasz Kültéri Bútor, Arrital AK03 Olasz Konyhabútor, Olasz Vendéglátó Bútor, Arrital AK04 Olasz konyhabútor,  Olasz Gyerekbútor,Arrital AK05 Olasz Konyhabútor,  Olasz Kiegészítő Bútor, Arrital AK06 Olasz Konyhabútor, Olasz bútor. Olasz Konyhabútor, Olasz konyhaberendezés, olasz bútor