Sedit Italia Étkezők

15368

Sedit reflex étkezőasztal

Sedit az egyik vezető bútorgyártó olasz cég, fő profilja az étkezők gyártása. Ügyfeleinek mintegy négymillió színben kínálja az anyagokat. A termékei a székekből és az asztalokból állnak. Sedit termékei választhatók: klasszikus, kortárs és modern stílusban. A közületi és az egyéni fogyasztók számára rengeteg felület és kárpit lehetőséget kínál. Készítenek műanyag székeket és fém kombinációjú székeket és asztalokat, amelyek üveg és fém felhasználásával készülnek.  Sedit csak kiváló minőségű, környezetbarát anyagokat használ.

Folyamatosan fenntartja a megújuló terveket és műszaki megoldásokat, jellegzetes, modern stílusokat és a legmagasabb minőséget. Sedit garantálja, hogy minden terméke 100%-ban Olasz gyártású termék.  Koncepciójuk, a kozmopolita szellem, ami együtt jár a modern olasz stílussal és esztétikával. Mindig keresi a lehetőséget, hogy túllépjen a határain, keresve az új innovációkat, eszközöket és formákat.

Arra összpontosít, hogy folyamatosan kézben tartsa a folyamatosan változó divatirányzatokat.

 

Arrital Olasz Konyhabútor, Olasz Nappali Bútor, Olasz Ülőgarnitúra,Olasz Étkező asztal, Olasdz Étkező Szék, Olasz Hálószoba Bútor, Olasz Fürdőszoba Bútor, Olasz Kültéri Bútor, Olasz Vendéglátó Bútor, Olasz Gyerekbútor, Olasz Kiegészítő Bútor, Olasz bútor. Olasz Konyhabútor, Olasz konyhaberendezés, olasz bútor