Tomasella Klasszikus Nappali Bútorok

11427

Tomasella medea m004 nappali bútor

A céget Luigi Tomasella alapította 1948-ban, azzal a céllal, hogy vezető gyártója legyen az olasz bútorgyártásnak. Jelenleg az alapító fiai és unokái irányítják a vállalatot, mely az évek során saját értékesítési hálózatott épített ki a világpiacon: Európában, Ázsiában és az Egyesült Államokban.

Ma a Gruppo Tomasella kiterjedt 100.000 négyzetméter alapterületen készíti a modern és klasszikus bútorokat, és lakberendezési kiegészítőket. Folyamatosan szemelőt tartva, a vállalati tradíciókat, és elkötelezettek a technológiai fejlesztések és kreatív innováció iránt.

Arrital olasz konyhabútor, Olasz Nappali Bútor,Arrital AK01 Olasz Konyhabútor, Olasz Ülőgarnitúra,  Samoa ülőgarnitúrák, Olasz Étkező asztal, Olasz Étkező Szék, Olasz Hálószoba Bútor, Arrital light olasz konyhabútor, Olasz Fürdőszoba Bútor,Arrital AK02 Olasz Konyhabútor,  Olasz Kültéri Bútor, Arrital AK03 Olasz Konyhabútor, Olasz Vendéglátó Bútor, Arrital AK04 Olasz konyhabútor,  Olasz Gyerekbútor,Arrital AK05 Olasz Konyhabútor,  Olasz Kiegészítő Bútor, Arrital AK06 Olasz Konyhabútor, Olasz bútor. Olasz Konyhabútor, Olasz konyhaberendezés, olasz bútor